SLO HR ENG ITA NEM RUS UKR

Kranjska Gora leži na stičišču treh dežel: Avstrije, Italije in Slovenije. Je eden turističnih biserov Slovenije in svetovno znano smučarsko središče. 

Na nadmorski višini 809 metrov ponuja Kranjska Gora raznovrstno zabavo in rekreacijo v poletnem in zimskem času. Tu lahko kolesarite, se sprehajate, hodite v hribe, se vozite z rolerji in počnete še marsikaj zanimivega v pomladnem kot v poletnem in jesenskem času. V zimskem času pa ste na najbolj znanem smučarskem središču v Sloveniji. Kranjska Gora z okolico ponuja prelepe tekaške proge in smučišča za bolj in manj zahtevne smučarje. Tu je vsakoletno prizorišče svetovnega smučarskega pokala v slalomu in veleslalomu Pokal Vitranc in najstarejša velikanka za smučarske polete v Planici.

Aparthotel VIJOLICA*** (zgrajen 2007) se nahaja ob štirisedežnici Kekec tik ob smučišču in v samem centru dogajanja. Razpolaga z devetnajstimi udobnimi apartmaji za 2, 4 in 6 oseb, ki so moderno in komfortno opremljeni (CAT TV, Wi-Fi internet, pomivalni stroj, mikrovalovka…). Velike stanovanjske površine ponujajo domače okolje družinam z manjšimi otroki, invalidom in tudi domačim prijateljem.

V hotelu je urejena finska savna s prostorom za počitek. Da pa vam ne bo dolgčas, smo za vas pripravili še dodatne aktivnosti v poletni in zimski sezoni.

Dobrodošli pri nas, kjer boste vedno zadovoljni in predvsem srečni.

Letne aktivnosti
POSEBNA PONUDBA

WiFi v vsakem apartmaju, parking pred hišo, transfer do letališča, shramba za smuči oz. kolesa, možnost koriščenja savne, izposoja koles, urad za gorske vodnike. Možnost zajtrka za skupine. Posebne akcije...

Več >
ZIMSKE AKTIVNOSTI

Smo na samem smučišču, organiziramo vodenje v gore, turno smuko, plezanje po zaledenelih slapovih. V hotelu imamo savno, v sosednji hiši pa jacuzzi na prostem.


Več >

LETNE AKTIVNOSTI 

Nudimo izposojo koles in vodenje na gorske kolesarske ture. Naši gorski vodniki vas vodijo na gorske ture ali
plezanje v stenah. Možna uporaba savne.


Več >

OPIS ApartHotel VIJOLICA

Apart Hotel Vijolica je idealen za družine z otroki, domače živali dobrodošle, lokacija na samem smučišču in blizu centra vasi, zelo prostorni in bogato opremljeni apartmaji.


Več >
© - Hotel Vijolica d.o.o.  Vitranška ulica 11a, SI - 4280 Kranjska Gora, Slovenija
Davčna št.: SI 32208332  Matična št.: 3885038000  Zavezanec za DDV: Da
Tel.: + 386 4 588 59 35, Fax: + 386 4 588 59 33  E-POŠTA: info@hotel-vijolica.com