SLO HR ENG ITA NEM RUS UKR

Opis Apart Hotela Vijolica

Zaradi prostornih in bogato opremljenih apartmajev ter odlične lokacije tako na smučišču kot le 5 minut iz centra vasi smo idealni za družine z otroki. Naši gostje so tudi ljubitelji kolesarjenja in gora, poleti imamo vedno več gostov motociklistov in organiziranih kolesarskih skupin. Sodobno dvigalo omogoča dostop do apartmajev tudi invalidom, ostarelim ali malčkom na vozičku.

V prijetni recepciji se boste takoj počutili, kot da ste prišli domov: otroke bo pozdravil naš medo, z receptorjem se boste dogovorili za vse vaše želje, mi pa se bomo potrudili, da vam jih čim bolje tudi izpolnimo.

V kletnih prostorih je urejena finska savna, ki jo nudimo gostom po naročilu. Poleg nje je jedilnica, v kateri pripravimo zajtrke za skupine, ki to želijo. Gostom je na voljo tudi samopostrežni pralni stroj s sušilcem ter sesalniki za prah, ogrevana shramba za smuči, ki je poleti kolesarnica za hrambo ali izposojo koles.

Apartmaji so razvrščeni v 6 etažah in merijo od 50 do 62 m2. Razen mansardnih vrhnjih dveh imajo vsi balkon, teraso ali atrij.


Takole pišejo o nas

- Dom in Stil
- Potnik.si© - Hotel Vijolica d.o.o.  Vitranška ulica 11a, SI - 4280 Kranjska Gora, Slovenija
Davčna št.: SI 32208332  Matična št.: 3885038000  Zavezanec za DDV: Da
Tel.: + 386 4 588 59 35, Fax: + 386 4 588 59 33  E-POŠTA: info@hotel-vijolica.com