SLO HR ENG ITA NEM RUS UKR

Zimske aktivnosti
V Kranjski Gori in okoliških krajih vas pričakujejo živahna doživetja Julijskih Alp. V vročih poletnih dneh boste tu lahko uživali v še vedno zmernih temperaturah in se izognili množicam turistov v obmorskih krajih. Doživetij, ki jih želite preizkusiti, je na pretek, od aktivnega preživljanja počitnic do mirnega odkrivanja naravne in kulturne dediščine, ali zgolj počivanja v čudovitem ambientu in prijetni klimi. Narava vas bo zvabila na sprehod, v gore ali na kolo. Lahko se boste spustili z Vitranca po letni sankaški progi ali po kolesarski "downhill" pisti. Morda se boste podali na organizirane izlete v okolico, na golf ali tenis, zajahali konja, se sončili in kopali na bazenu, v jezeru Jasna ali gorski reki Pišnici. Lahko odkrijete skrivnosti dobrega počutja v bogati wellness ponudbi ali se pozabavate v Casino igralnici. Otroke pa bo zagotovo očarala Kekčeva dežela.

Tukaj vam res ne bo dolgčas!

 


Kolesarstvo

Privoščite si pravo poletno doživetje na kolesu. Lahko se z družino popeljete po lepo urejenih kolesarskih poteh Zgornjesavske doline in bližnje Italije ali pa se odločite za zahtevnejše izlete v osrčje alpskih dolin in brezpotja gorskih pobočij. Tisti pravi kolesarji se bržkone ne boste odpovedali vzponu na najvišji slovenski prelaz Vršič (1611 m) in mogoče še dlje po naši najvišji gorski cesti na Mangrt (2072 m). Pri nas so kolesarji doma: gostom nudimo izposojo kvalitetnih, dobro vzdrževanih gorskih koles, kolesarnico, kjer shranite svoja kolesa, in profesionalno vodenje na kolesarske izlete in ture.

*Apart Hotel Vijolica je uradni ponudnik namestitve REKREATUR 2014

 

 

 


Pohodništvo in planinstvo

Med poletnimi dejavnostmi prednjači pohodništvo. Od nas imate idealno izhodišče za vse, od najlažjih in rekreativnih pohodov do resnih planinskih tur, ki zahtevajo izkušnje, primerno opremo in gorskega vodnika. Naši gorski vodniki vam bodo z veseljem svetovali, poskrbeli za izposojo potrebne opreme in zagotovili profesionalno vodenje na zahtevnejše ture v okolici ali tujini.

 

 


Alpinizem

Nad vsako alpsko dolino v naši okolici se dvigajo mogočni skalni vrhovi. Le nekaj korakov vstran ali par kilometrov z avtom in že boste pod stenami z znanimi plezalnimi smermi. Najbolj znana Triglavska severna stena je le ena izmed številnih sten, na katerih so se kalili vsi slovenski alpinisti, znani po vrhunskem plezanju v Himalaji in drugod po svetu. Seveda bo plezanje varnejše ob spremstvu naših izkušenih alpinističnih vodnikov, s katerimi boste zmogli zahtevnejše smeri ali odkrili manj znane kotičke. Priskrbeli vam bodo tudi vso potrebno tehnično opremo.

 

© - Hotel Vijolica d.o.o.  Vitranška ulica 11a, SI - 4280 Kranjska Gora, Slovenija
Davčna št.: SI 32208332  Matična št.: 3885038000  Zavezanec za DDV: Da
Tel.: + 386 4 588 59 35, Fax: + 386 4 588 59 33  E-POŠTA: info@hotel-vijolica.com